Budapest Off Road Fesztivál 2022

GYÁL

Magyarország

Büszkék vagyunk arra, hogy idén is hazánk adhat helyet, ennek a nemzetközi Off Road rendezvények is. Azt gondoljuk, hogy kevés olyan hely van a világon, ahol alkalmasabb helyszínt találhatunk eme színvonalas rendezvénynek.

Szép tájak, finom ételek és kedves emberek.

Budapest

A város, ahol a kedvező természeti adottságok, az épített- és történelmi örökség, a kulturális-, gasztro- és fürdőkínálat páratlan kombinációja várja a vendégeket.

2019 elején több mint 62 ezer utazó döntött úgy, hogy Magyarország fővárosának ítéli a fődíjat a Legjobb Európai Desztináció címért folyó nemzetközi versenyben. Adódik a kérdés: miért éppen Budapest…? — Nos, a fordulatos történelemmel párosuló bőkezű természeti adottságok, az egyedülálló városkép, a kifinomult művészeti-kulturális élet és a hihetetlenül változatos gasztronómia ezúttal látványosan sikeres kombinációnak bizonyult: Budapest olyan úticélokat utasított maga mögé, mint Párizs, Athén, London, Málaga, Firenze vagy Genf.

A varázslat azóta is tart: hétről hétre százezrek veszik fel a bakancslistájukra a Duna két partján, világörökségi környezetben található várost, és győződnek meg arról, hogy Budapest micsoda briliáns úticél! Kevés nagyszerűbb hely van a világon, ahol akár a macskaköves utcákon sétálgatva, akár nosztalgiavillamoson vagy egyéb járműcsodán ülve, ugyanolyan remekül átélhetjük a város történelmi atmoszféráját. A „Budapest-élmény” egyszerre jelenti az intimitást és a lüktetést: a város fölé emelkedő Várnegyed méltóságteljes szépségét és polgári miliőjét, az impozáns történelmi fürdőkben megtapasztalható gyógyító energiákat, de az élénk múzeumi életet, a zsibongó bevásárlóutcákat, a folyamatosan megújuló Zsidónegyedet és a Michelin-csillagos éttermek kifinomultságát is egyszerre.

Látogasson Budapestre

Gyál

Fekvése

Budapesttől délkeletre, közvetlenül a főváros határában található helység.

Megközelítése

Autóval legegyszerűbben az közvetlenül az M0-s autóúttal képzett csomópontja mellett található kijáratról (Alsónémedi–Gyál-csomópont) letérve érhető el. Az M0-s felől keleti irányból érkezőknek ezzel szemben kézenfekvőbb lehet a Gyál–Pestszentimre-csomópontnál letérni.