Terepjárós és quados rendezvények Budapesten és vidéken

4×4 KALAND / túra

4×4 KALAND / túra

Partnerünk a 4X4 KALAND TEREPJÁRÓS TÚRÁK,

Gyál remek lehetőséget biztosít arra, hogy egy könnyű, de látványos, érdekes túrát csináljunk a rendszámos gépeknek. A Budapest Off Road Fesztiválhoz kapcsolódó, 60km-es túra nagyjából 2-3 óra alatt teljesíthető.

Szombaton, július 3-án, 8 órától várunk mindenkit Gyálra, előzetes regisztráció NEM szükséges.

Székely András, a 4×4 KALAND tulajdonosa elmondta: „a 4×4 KALAND gondolata 4 évvel ezelőtt született meg.

Mielőtt András elkezdte a túravezetést, versenyszervezést már 14 évet járta Erdély tájait és itthon is barátok számára számtalan terepjárós kirándulást szervezett.

4×4 Kalandnak eddig több mint 20 rendezvénye volt 2018 tavasza óta, amin már többszáz társaság vett részt Erdélyben, Felvidéken, és itthon. Terepjárós túráim lényege az adott térség hegyek-völgyek megmutatása, ottani emberek, ételek, szokások bemutatása, terepjárós társaságok összehozása, és nem utolsó sorban off-rodos élmények biztosítása. Az itthoni challenge rendezvények lényege, kellemes környezetbe eltölteni egy hétvégét sok ismerőssel, és a szabályok engedte játékos terepjárós kikapcsolódással. Erdélyben többféle útvonalakkal, szállásokkal bizosítjuk a változatos programot, álltalában 6 éjszaka, 6 nap terepjárózással, de van 9 napos sátras igazi barangolásos, kalandos körtúra is. Egyformán ajánlom baráti társaságoknak, és családoknak is.”