Terepjárós és quados rendezvények Budapesten és vidéken

Pest megye

Vecsés Wellness Hotel Stáció****

Vecsésen találkozunk, regisztrálunk és innen is indulunk, a Hotel Stáció Wellness & Conference**** superiorból.

A péntek esti rész rövidebb, nagyjából 2-3 órás túrát jelent, szombaton pedig egész nap vezetünk 🙂

A szállás (félpanzióval) opcionálisan foglalható, így mindkét (pénteki és szombati futam) futamot is kényelmesen tudjuk kipihenni.

Útvonal

Az útvonal 90%-a földutakon, terepen vezet.

Az útvonal csak rendszámos gépekkel járható, terepjáróval, vagy quaddal.

A verseny során lesznek kérdések, feladatok és speciál szakaszok is.

Ez alapján kerül végül a 2 nap kiértékelésre, amit követően egy díjátadóval zárjuk a hétvégét.

A szállás (félpanzióval) opcionálisan foglalható, így mindkét (pénteki és szombati futam) futamot is kényelmesen tudjuk kipihenni.

Budapest

A város, ahol a kedvező természeti adottságok, az épített- és történelmi örökség, a kulturális-, gasztro- és fürdőkínálat páratlan kombinációja várja a vendégeket.

2019 elején több mint 62 ezer utazó döntött úgy, hogy Magyarország fővárosának ítéli a fődíjat a Legjobb Európai Desztináció címért folyó nemzetközi versenyben. Adódik a kérdés: miért éppen Budapest…? — Nos, a fordulatos történelemmel párosuló bőkezű természeti adottságok, az egyedülálló városkép, a kifinomult művészeti-kulturális élet és a hihetetlenül változatos gasztronómia ezúttal látványosan sikeres kombinációnak bizonyult: Budapest olyan úticélokat utasított maga mögé, mint Párizs, Athén, London, Málaga, Firenze vagy Genf.

A varázslat azóta is tart: hétről hétre százezrek veszik fel a bakancslistájukra a Duna két partján, világörökségi környezetben található várost, és győződnek meg arról, hogy Budapest micsoda briliáns úticél! Kevés nagyszerűbb hely van a világon, ahol akár a macskaköves utcákon sétálgatva, akár nosztalgiavillamoson vagy egyéb járműcsodán ülve, ugyanolyan remekül átélhetjük a város történelmi atmoszféráját. A „Budapest-élmény” egyszerre jelenti az intimitást és a lüktetést: a város fölé emelkedő Várnegyed méltóságteljes szépségét és polgári miliőjét, az impozáns történelmi fürdőkben megtapasztalható gyógyító energiákat, de az élénk múzeumi életet, a zsibongó bevásárlóutcákat, a folyamatosan megújuló Zsidónegyedet és a Michelin-csillagos éttermek kifinomultságát is egyszerre.

Látogasson Budapestre